Post by inhanpinscomrua on Feb 15, 2022 20:09:58 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше золота хак ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Люблю це. Ця гра чудова. Але реклама дратує. З’являється щоразу на кожній сцені. Ви можете це виправити? Дякую
Я багато оцінив центральну зірку
Я весь час грав у цю шуму під час обіду, коли ходив до cici. Дуже радий, що це на Android. Я був дуже здивований. Подобається мультиплеєр і управління на планшеті. Редагувати: я не грав кілька років після написання цього огляду. Я не дуже задоволений цією новою компанією. Реклама перед кожним рівнем смішна, а мультиплеєр зараз ніколи не працює. Я почекаю кілька хвилин, і ніхто не приєднається до моєї гри. Будь ласка, дозвольте нам грати проти ботів. Мульти рейтинг був найкращою частиною гри.
Це чудова гра, яка викликає захоплення, вона працює для мене!!!
непогана гра, багато безперервної дії..
Це досить добре, але важко завантажити дані з цього пристрою на інший пристрій.
STRIKERS 1999 Arkádové neq
Чомусь хоче отримати доступ до файлів.
Гра надзвичайно весела та захоплююча. Недоліком є те, що ваші дорогоцінні камені, які ви заробили, просто зникають, а файл завантаження також зникає. Будь ласка, виправте цю гру. Раніше я грав у цю гру тисячу разів і ніколи не мав такої проблеми. Іноді я відчуваю, що зникнення дорогоцінних каменів є навмисним, тому ви будете змушені платити реальні гроші за дорогоцінні камені.
Це гарне продовження 1945 року на NES.
занадто багато реклами
Так весело! І я почав грати в неї в легкому режимі, можу тільки уявити, коли я доберуся до важкого хахаха
Це так дивовижно
Це оригінальна аркадна гра Ultimate. Чи потрібні мені квартали. Просто грай. Дякую . Діти сьогодні повинні спробувати це і відчути справжню напругу, лол
Постійно завмираючи, потрібно вирішити проблему, тоді я поставлю 5 зірок
Jst видалив гру, це весело, але вам потрібно заплатити, щоб ваші літаки були міцними, розробник завжди робить ворожі літаки сильними, вони вб'ють вас з 1 пострілу
круто...
до багатьох додань ми граємо в ігри чи дивимося дурні додавання?
Дуже ностальгічно. Насолоджуйтесь цим дуже.
дивовижна гра повертає мене до старих часів, граючи в такі види ігор в аркаді або в тому місці старої школи. потребує більше оновлень, більше бомб і більше ворогів у всій своїй дуже дурманній грі
Тому що немає необмеженої кількості діамантів
Я не знаю, що змусить мене видалити гру швидше, ніж оголошення 30-х років, яке не можна було пропустити, після першого завантаження. Я не знаю вашу гру, у мене немає в ній інтересу чи вкладення, навіщо мені переглядати рекламу, щоб просто грати в неї?
Це крута гра
Мені подобається він унікальний
я ненавиджу цю гру, тому що я граю в неї, тому це просто. Вийти
гра крута, вона нагадує мені давно, коли ми граємо в неї в магазині
Це хороший виклик
Насправді ця гра весела, але я не можу зайти на Facebook
STRIKERS 1999 Arkádové neq
Я граю в гру майже щодня протягом тижня або двох, і я розблокував все, крім останнього літака, і повністю оновив Harrier і F-4. Я ввійшов сьогодні, і весь мій прогрес зник. Я не змінював телефон і нічого не робив у грі. Функція «відновлення» також не працює. Абсолютно неймовірно.
Це добре, що все
Справді чудова гра, як і попередні та оригінальні версії.
Спробував і видалив після гри в легкому та звичайному режимі. Це виглядає весело, але для мене елементи керування просто не вирізняються.
Я видалив багато подібних ігор, але цю, тому що це весело, складно, легко зрозуміти і нагадує мені епоху відеоігор 80-90-х років. Одна з найкращих ігор. Завдяки створеному цьому.
Я пам’ятаю, якраз такий класичний аркадний досвід, який був ПРЕКРАСНИМ!
весело і класично
Гра запитує доступ до Контактів вашого телефону, щоб грати. Ні, дякую. Схоже, гра буде спамувати мої контакти рекламою.
Єдина проблема .. він продовжує замерзати, і я не можу пройти рівні
технічний бонус може зламатися, щоб завершити місію, а f-4 phantom ll і x-36 настільки потужні
непогано
Чудова гра. Бажаю, щоб я ніколи не втрачав свій попередній прогрес.
Нічого страшного. Мабуть, потрібно більше практики
Сайт допомоги очей
Ця гра втратила мою підтримку через нав’язливу рекламу в грі
Bubbu –мой виртуальный питомец Казуальные pwfx
Гарні палички
Мені подобається гра, але, здається, вона не добирається до останнього літака, і ви можете ввести більше літаків
Погана гра
Приємна гра... Одна з найкращих безкоштовних онлайн-ігор.
2 оголошення, перш ніж я навіть встиг розпочати гру, це просто смішно
Найцікавіша гра, дуже захоплююча безліч картинок, які кожен повинен зіграти
Коли я побачив вимогу розблокувати останній літак X36, я засміявся. Потреба оновлюватися 12 разів, що означає, що під час повної гри потрібні тисячі дорогоцінних каменів, може отримати 10 або менше дорогоцінних каменів залежно від вибраної складності. Повна пробіжка, можливо, 10-15 хвилин? Занадто рептитивний. Крім того, літаки не дуже відрізняються.
Вижити!!!